Tandartsenpraktijk Centre Ville

Bezoekadres vanaf 2 januari 2019
Renbaanlaan 1
1861 CX Bergen nh
T 072 581 20 66

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
van 8.00 tot 12.15 uur
van 13.00 tot 16.45 uur

Afspraak maken

Voor het maken van afspraken is de praktijk telefonisch bereikbaar gedurende de openingstijden

Avond en weekenddienst

Raadpleeg bij klachten buiten deze uren ons antwoordapparaat voor de dienstdoende tandarts.

tandarts voor iedereen

tandarts Klaas Zonjee

De architect van uw gebit

Absoluut uitgangspunt voor de praktijk is dat een gezond gebit wezenlijk is voor een goede algehele gezondheid. En andersom! Daarom dus de uitgesproken goede samenwerking onder één dak tussen tandarts, mondhygiëniste en tandtechnicus.

Klaas Zonjee

Ik ben al ruim dertig jaar tandarts in Bergen. Met over het algemeen tevreden patiënten. Dat komt omdat wij veel zorg aan hen besteden. Primair aan hun gebit, natuurlijk. Maar zeker ook waar we proberen de altijd aanwezige angst voor de tandarts weg te nemen. Dat doen we door vriendelijk en open te zijn. Bovendien kunnen we onze patiënten geruststellen met hele moderne technieken die ons in staat stellen elke gebitsprobleem op een zorgvuldige en stabiele manier op te lossen. En natuurlijk pijnloos, onder verdoving.

We doen in Tandartsenpraktijk Centre Ville alle reguliere gebitsbehandelingen. Ook protheses, kroon-en brugwerk, tandvleesproblemen, implantaten en uitgebreide gebitsrehabilitaties hebben onze grootste aandacht. Het klinkt misschien overdreven, maar ik ben vaak thuis, in de avonduren, nog met mijn patiënten bezig. In de zin dat ik een plan maak voor een optimaal goed gebit. Zoals een architect zijn ideeën ordent voor de renovatie van een huis, zo doe ik dat met een gebit. een gebit moet namelijk staan als een huis! Als ik niet werk, dan ben ik op de tennisbaan te vinden. Veel ontspanning geeft me ook om met vrienden een biertje te drinken.

Klaas Zonjee rondde in 1982 zijn Tandartsenopleiding aan de UvA af. Gedurende zijn loopbaan verdiepte hij zich in veel specialismen en technieken in en op zijn vakgebied. Daardoor is hij in staat elk gebitsprobleem op een juiste manier te analyseren en op een moderne wijze te verhelpen. Klaas Zonjee is BIG-geregistreerd en lid van de Nederlandse Maatschappij voor Tandheelkunde (NMT).

Voor meer inzicht in een aantal veel voorkomende behandelingen bezoekt u www.allesoverhetgebit.nl.

tpcv-lamp
klaas-centreville

Een jong gebit is oud gedaan


Tanden van kinderen worden, als ze scheef staan of scheef dreigen te groeien, rechtgezet. Een goede en tijdige verzorging van het kindergebit is een belangrijke basis voor het volwassen gebit. Dit houdt zeker ook in dat op latere leeftijd renovaties veel minder vaak nodig zijn. Dat de tandarts en zijn medewerkers voor het beste kindergebit nadrukkelijk de ouders inschakelen, spreekt voor zich. Een goed kindvriendelijk gebit vraagt wel enige betrokkenheid van de ouders.

Tanden in het dagelijks leven


Elk gebit kent natuurlijk zijn slijtage. Logisch, alles wat je vaak gebruikt wordt ouder en slijt. Bij de ene patiënt meer dan bij de andere. En ook dat is vanzelfsprekend. Heeft u er, in dit verband, wel eens aan gedacht om samen met uw tandarts een al dan niet gefaseerd (gerelateerd aan uw verzekering) plan op te stellen om uw gehele gebit te laten renoveren? Praat er eens over met tandarts Klaas Zonjee.

centreville-kind-bij-de-tandarts
mara