Tandartsenpraktijk Centre Ville

Bezoekadres vanaf 2 januari 2019
Renbaanlaan 1
1861 CX Bergen nh
T 072 581 20 66

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
van 8.00 tot 12.15 uur
van 13.00 tot 16.45 uur

Afspraak maken

Voor het maken van afspraken is de praktijk telefonisch bereikbaar gedurende de openingstijden

Avond en weekenddienst

Raadpleeg bij klachten buiten deze uren ons antwoordapparaat voor de dienstdoende tandarts.

tandtechniek

tandtechnicus Bart Becht

De aannemer van uw gebit

Bart Becht

Tandtechnicus Bart Becht is in
1997 afgestudeerd aan het Instituut Vakopleidingen Tandtechniek in Nieuwegein met als specialisatie implantaat-gedragen bruggen en kronen. Tandtechnisch Laboratorium Van Kalsbeek is gevestigd in het zelfde pand als Tandartsenpraktijk Centre Ville. En is daarmee de ideale situatie voor persoonlijke en individuele zorgverlening.

Sommige patiënten denken dat ik een kast vol met bruggen en kronen heb. Ik moet daar wel eens om lachen. Zeker omdat niets minder waar is. Sterker, elke kroon of brug is uniek en wordt speciaal voor juist die ene mond en juist dat ene gebit gemaakt.

Dat is ook het leuke van mijn werk, de uitdaging om een prachtkroon of perfecte brug te maken. Elke keer weer. Logisch dat daarvoor dan ook een nauw contact met de tandarts zelf nodig is. Ook de medewerking en de aanwezigheid van de patiënt is belangrijk. Zeker waar het gaat om kleurbepaling. Ook dat luistert nauw.

De kleur van het gebit kan namelijk verlopen. Mijn motivatie gaat zover dat ik, zelfs als de kroon achter in de mond ligt en dus niet te zien is, toch wil dat de kleur naadloos aansluit bij de rest van het gebit. Wij werken daarbij met duurzame en lichaamsvriendelijk materialen. Want een mooi gebit en zeker in de juiste kleur is essentieel onderdeel van een goede uitstraling.

In mijn vrije tijd wandel ik graag. Natuurlijk om mijn werk even te vergeten, maar tegelijkertijd om goede ideeën op te doen. Werk is mijn hobby en de tevredenheid van de patiënt mijn drive!

bart-becht
centreville-tandtechniek